Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Fearing hearts.

Fearing hearts.

31 juli 2010 - 23:30

12+

611

0

Na 11 moeilijke jaren arriveert Lyrah Savelson eindelijk op Zweinstein. Met een leven dat altijd vol veranderingen heeft gezeten, ontdekt ze hoe het is om vrienden te hebben, om mensen om je heen te hebben, die écht om je geven. Maar dit gevoel wordt snel van haar afgepakt. Vier jaar nadat ze al die gevoelens opeens over zich heen kon laten spoelen, en eindelijk ook het geluk leerde kennen, wordt dit alles weer van haar afgenomen.
Ze beseft eindelijk dat zij het kan veranderen, alles kan terughalen, weer kan hebben, weer deze liefde om zich heen kan voelen. Haar hart wordt verscheurt tussen de verschillende keuze's. Haar ziel wordt bewerkt, haar onschuldigheid en kracht op de proef gesteld. Al weet ze niet of ze dit wel aan kan, en ze niet weet of ze dit wel kan door staan.
Volg haar leven, en luister naar haar, terwijl ze je haar verhaal verteld, zoals niemand het ooit heeft gehoord...

(Vele personage's die door J.K. Rowling zijn bedacht zullen waarschijnlijk niet in dit verhaal voorkomen, maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Natuurlijk zijn alle leraren, geesten enzovoorts er wel, en zullen die ook in het verhaal een kleine rol spelen.)

Hoofdstukken

  1. Proloog.
    211 woorden, 3 reacties, laatste update: 31 juli 2010 - 23:46
  2. Hoofdstuk 1.
    400 woorden, 4 reacties, laatste update: 2 aug 2010 - 21:36

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.