Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Unsolved Mysteries

Unsolved Mysteries

16 juli 2011 - 0:58

AL

2175

0

Had opeens zin om wat te schrijven, dus maakte ik hier een nieuw hoofdstuk voor. c: Comments zijn welkom, ze motiveren me voor nieuwe hoofdstukken!
~~~
Status: Ongoing!

Wie droomt er nou niet van verre reizen, grootse avonturen en overweldigende schatten? Nyota en Mercury in elk geval wel. Na hun eerste ontmoeting in Dream Village is het al snel duidelijk dat er een klik is tussen de twee. Ze besluiten lid te worden van de locale Guild: een plek waar vele Pokémon heen gaan om een exploration team te starten. Met tientallen dromen die klaar liggen om uit te komen is er geen avontuur dat deze twee te veel wordt!

.~Starring~.
Nyota - female - Eevee
Mercury - male - Charmander

Unsolved Mysteries is een Pokémon Mystery Dungeon fanfic die zich vooral focust op het leven van Mercury en Nyota, twee jonge leden van de guild in het stadje Dream Village. De twee moeten vele opdrachten volbrengen en zorgen dat ze al het gevaar dat ze tegenkomen overleven. Hun leven zit vol spanning, lastige raadsels en onverwachte wendingen. Wie weet zijn deze simpele zielen wel belangrijker dan ze oorspronkelijk hadden gedacht?

Hoofdstukken

  1. .Here I am.
    1113 woorden, 1 reacties, laatste update: 30 april 2011 - 19:47
  2. . Colours in the Sky .
    1062 woorden, 1 reacties, laatste update: 16 juli 2011 - 0:56

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.