Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Percy Jackson » Heir of two • Percy Jackson

Heir of two • Percy Jackson

15 aug 2015 - 23:38

12+

1341

1

'You're so loved, Mercedes,' her father told her right before the last glance she would ever give her daughter. 'You're so, so loved. Remember that. I love you, your moter loves you. Whatever anyone says, alive, dead or in between, remember that we love you. Remember that you can save so many lives with the love you've got in you. We all love you, even when it does not seem so.'


Er is iets niet juist met Mercedes, de dochter van een halfbloed, de dochter van Poseidon. Ze is de dochter van twee halfbloeden, wordt verondersteld eenmaal Mercedes in het kamp toegekomen is, maar wanneer ze de hele boel op stelten zet zonder dat ze het zelf kan stoppen, gaat er een belletje rinkelen bij Chiron. Het punt is, niemand kan aan haar moeder vragen wie haar vader is - een andere halfbloed van de grote drie? Bezit Mercedes daarom zoveel kracht? - want die schijnt van de aardbol verdwenen te zijn, evenals haar vader eenmaal ze geboren werd. Was het te gevaarlijk om te weten dat ze afstamde van twee afstammelingen van de Grote Drie?
De waarheid, echter, is nog veel gevaarlijker dan dat.


Volgt niet geheel de originele verhaallijn
Karakters die niet in de originele boeken voorkomen, zijn van mij.
Plaatsen, originele karakters e.d. behoren toe aan Rick Riordan
Ik wil dit verhaal enkel hier zien.
Geniet ervan!

Hoofdstukken

  1. 1| De toiletten krijgen een opschoonbeurt
    1341 woorden, 5 reacties, laatste update: 16 aug 2015 - 13:51

Reacties:


Kayley
Kayley zei op 16 aug 2015 - 1:48:
Ik wil dit verhaal een kans geven, want Percy Jackson <3, ook al ben ik niet zo van de "overpowered original characters" - ik hoop dat je me zult verrassen. c: