Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cynthia

[vriend] [pb] [blok]

Cynthia

Pasfoto van Cynthia

Cynthia

Cynthia is offline 

Groningen

22

-

-

Kort iets over Cynthia:

***

'Sarcasm is my only defence.'


Statistieken van Cynthia

2 dagen 15 uur 52 minuten 25 seconden

12 nov 2018 - 14:30

9 april 2015 - 21:43

1513

3109


FanFiction van Cynthia

Five Hundred Hallows & Horcruxes (17 sep 2016 - 13:02)
Door: Cynthia
Categorie: Harry Potter
Aantal woorden: 3109
Aantal hoofdstukken: 6

Gastenboek van Cynthia

Kayley
Kayley zei op 4 nov 2018 - 16:10:
Hey Cyn!

Gotham staat er vooral vanwege de Batfamily stripverhalen, maar de show is inderdaad niet slecht. Heb al in eeuwen niet meer gekeken tho.

Met mij is 't best prima. Met jou?

Chayenne
Chayenne zei op 3 nov 2018 - 20:05:
Neeeee ik ben een beetje klaar met toerisme haha. Ik doe nu Communication & Multimedia Design. En wat tof dat je je propedeuse gehaald heb! Ik heb hem toevallig ook net gehaald en zit nu ook in het tweede jaar haha Ben wel een beetje gestresst want ook ik heb de komende twee weken "tentamen weken" (geen tentamens, alleen verslagen, gesprekken en presentaties. Das een design dingetje geloof ik...). Maargoed, dat komt hopelijk wel goed. Fingers crossed.

Oehhhhh een eigen verhaal of fanfic? Want een jaar dat is suuuper lang! Ik wou dat ik de discipline had om mn vrije tijd te gebruiken voor schrijven, maar helaas. Heb de code daarvoor nog niet kunnen kraken.

Jeetje wat heftig allemaal :C Zeker nu je zo tegen je tentamens zit is dat erg vervelend. Kunnen ze nog iets met die tumor? Ik heb er niet zoveel verstand van, maar soms halen ze die weg toch? En dat met je vader is ook lastig. Klinkt een beetje alsof alle slechte dingetjes zich opstapelen :C Heel veel sterkte <3

Wat fijn dat je dan wel iemand hebt waar je happy van word . Ondanks dat het altijd een beetje spannend is in het begin ^^ (ik heb geen verstand van relaties though. XD)

Xxx <3

Cynthia
Cynthia zei op 9 april 2015 - 23:28:
Read Answer Delete