Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Just A little story..... (meerdere SA's) » Just A little story of mistakes

Just A little story..... (meerdere SA's)

7 sep 2009 - 14:10

881

9

508



Just A little story of mistakes

Hahahah ik maak een keertje eentje met een beetje liefde XD laat een berichtje achter xxx vn mell

Mijn leven is voorbij gevlogen. Ik kijk nog een keer door mijn fotoboek met herinneringen. Mijn ogen vullen zich met tranen als ik die ene foto zie. De foto die alles zegt over mijn leven en het nemen van verkeerde keuzes. Het was 1961 en ik was een jonge en getalenteerde meid van net achttien jaar.

"Sttt meiden" Ik sus mijn vriendinnen en ik loop naar de Jukebox. Ik zet I feel so bad van Elvis aan en ik begin mee te zingen en te dansen. "Wat doe je nou Jackie? Dat mag niet dat weet je toch" zegt een van mijn vriendinnen. O ja de grondwet. Dat het te sexistisch is om met je heupen te bewegen. Ik zucht. "Hallo. Ik zag dat je mooi kan zingen" Ik glimlach een beetje. "Dankje" en mijn wangen worden al snel roze. "Ik ben Farrokh maar noem jij me maar Freddie" en hij geeft me een knipoog. Hij heeft een hele lieve lach "zou je een keertje met me uit willen gaan" Ik kijk hem verbaasd aan. Hij gaat ook gelijk op zijn doel af. "Dat is goed" en voor ik het weet hebben we nummers uitgewisseld, een datum en de plek afgesproken.

Het was echt een van de leukste avonden ooit. De maanden gingen voorbij en de Jaren vlogen. We waren in de wolken en onscheidelijk.

"Haha nee Freddie kom op.." Ik schiet in de lach. Hij staat achter mij en kietelt me. "Ok we beginnen bij het begin" "Kom op Jackie begin met zingen" "Can anybody find me somebody to love?" en het nummer volgt. Bij het refrein zingt Freddie mee "Somebody, somebody
Can anybody find me somebody to love?" Lachend maken we het nummer af. "Ik wist niet dat je iemand nodig hebt om je lief te hebben" en hij zoent mij in mijn nek. "Ik heb jou toch" ik draai me om en ik zoen hem terug.

Jaren gaan weer snel voorbij en alles leek gewoon perfect. Tot de avond op in 1968.

"Sorry, maar ik moet echt weg"Zeg ik zuchtend "Kom op met mij heb je ook een toekomst" Zegt Freddie. Als hij het maar wist. Ik pak geïrriteerd mijn koffers. "Je snapt toch wel dat die man mij rijk kan maken" "Maar ik heb toch ook een tof idee en het nummer dat we samen geschreven hebben dat is toch helemaal te gek" Tranen schieten in mijn ogen "Jij ook met je band Smile. Dat is een droom en dat komt nooit uit. Hou er toch een keer mee op. Je bent al volwassen" Ik pak mijn koffers en ik loop richting de deur. "Heb je dan geen gevoelens gehad" Nog meer tranen overspoelen mijn ogen. "Jij bent alles voor mij... Alleen je kan je er niet bij neerleggen dat ik nu een grotere toekomst heb dan jou" "Kom op" hij houd me tegen voor de deur "Ze zijn goed en ik ga binnen kort echt stoppen met de band Wreckage" Probeert hij mij te overtuigen "Ahhh ik geloof niks meer van jou praatjes" Ik geef hem een zoen op zijn voorhoofd en ik loop naar buiten.

Jaren verstreken en mijn hart lag altijd bij Freddie. De gedachte dat ik hem niet meer zou zien doet mij pijn. De man die zei dat hij een mooi contract voor me had is failliet. Ik strompel uit mijn busje en ik loop naar een cafeetje. "Wat kan ik voor je doen dame" Er staat een oude vrouw achter de bar. "Ik wil graag wat water en kunt U de televisie voor mij aan doen?" De vrouw knikt en doet de tv aan. Ik pak het glas water van haar en ik kijk naar de televisie. "Vandaag is er weer historie geschreven door de band Queen." Ik hoor een band spelen en ik ben al snel afgeleid met het drinken van mijn water. Tot dat ik het nummer her ken ik laat het glas uit mijn handen vallen. "Find me sombody to love" Zing ik stil mee "Hoe ken jij dit nummer" vraagt de vrouw achter de bar "Het is nog nooit eerder gezongen" Ik knipper met mijn ogen. "Ik heb het zelf geschreven met freddie" Nu schrikt de vrouw "Freddie Mercury" Ik knik en tranen stromen uit mijn ogen "wat is er gebeurt meid" en ik vertel de vrouw mijn verhaal. "Ga naar hem toe meid" "zou je denken dat??" de vrouw knikt en voor ik het weet stap ik al in mijn auto op weg naar Freddie.

Ik duw mijn lichaam door de grote menigte mensen en paparazzi. Eindelijk sta ik bij de dranghekken. Mijn hoofd draait gelijk naar Freddie. Blij met vele fans een vrouw naast zich. Somber loop ik terug naar mijn auto. "Jackie"roept Freddie nog maar ik stap in mijn auto en ik rij weg.

De jaren gingen nadat langzaam. Ik werd op nieuw verliefd en ik heb nu twee kinderen. Een jongetje genaamd Farrokh vernoemd naar Freddie en een meisje Jade. Ik ben nu gelukkig maar ik haat de fouten die ik heb gemaakt.

"Mam" "Ik kom" Ik loop naar beneden en ik kijk naar mijn familie. Het leven is mij wel goed geweest. Ik kijk naar de lens en een flits volgt. Ik print de foto en ik stop hem in mijn fotoboek naast die van Freddie en mij.


Reacties:

1 2

Vespertine
Vespertine zei op 3 sep 2009 - 10:52:
...en nog foutjes: knipoop (knipoog), liefe (lieve), verbaast (verbaasd), laggend (lachend), op nieuw (opnieuw) & failied (failliet).
(Ik had er maar 2 maar toen ik het opnieuw las, vond ik er nog een hoop. Misschien kan je het laten nalezen door iemand die goed is in spelling, voordat je je one shots online zet? Dat bespaart je een hoop foutjes die eruit gehaald worden door je lezers zelf.)

Goed, je one shot zelf: ik vind je verhaallijn heel erg leuk. Realistisch ook. Ik begrijp best waarom ze weggaat, al houdt ze nog zo veel van hem. Het einde is ook mooi: ze komen niet weer gelukkig samen, ook al roept hij haar nog achterna. En je kadert het ook mooi in in het fotoboek, waarmee het zowel begint als eindigt.

Mooi gedaan, op de spellingsfouten na, en hierbij excuses voor het late reageren. o.o

xoxo!


VAMPSEY
VAMPSEY zei op 17 aug 2009 - 22:47:
Hee (:
Het is een mooie verhaallijn, echt waar ^^ & ik wil je werk niet afbreken, maar als ik je SA las, irriteerde ik me vaak aan de kleine schrijffouten die je maakte.
Zoals: vrindinnen => Vriendinnen.
zecht => zegt.
sexisties => sexistisch

Zieje? Het zijn de kleine foutjes die je maakt, dat het verhaal minder mooi maken, ik heb het zelf vaak genoeg meegemaakt (x
Niet slecht bedoelt, echt niet, het is gewoon een tip? (:

Het is wel leuk bedacht vind ik :'

Liefss.


hilfxmir
hilfxmir zei op 13 aug 2009 - 22:58:
mooi!


xDevilBitch
xDevilBitch zei op 13 aug 2009 - 22:03:
Heel mooi


Chrisly zei op 13 aug 2009 - 10:34:
Mooi geschreven!

x