Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Forever and Always » [Personages!]

Forever and Always

20 sep 2009 - 15:53

292

16

943



[Personages!]

Ja, ik heb het systeem van actief verhaal/niet-actief verhaal volledig opgegeven aangezien het begon tegen te steken. Vanaf nu is een verhaal actief en niet-actief zoals het mij zint, en ik wil deze zo stilaan eens in overdrive krijgen.
Het plan bij dit verhaal is simpel. Een soap, zoals Missing Pieces. Ik mis een echt lang verhaal waarin ik met veel verhaallijnen en karakters kan spelen en waarin een zijsprong niet noodzakelijk afbreuk doet aan het verhaal. Gewoon, een fanfic-opera. Met overdreven veel decors en bedrijven en acteurs.
Dus, ik heb nodig (van de geïnteresseerden onder jullie, de rest gaan maar met de blokjes spelen):
Personages.
Totale vrijheid, maar hou een paar elementen in gedachten:
- er moet een duidelijke foto bijzitten.
- geef je personage een verleden, een karakter, positieve én negatieve kanten, een talent, een zwakte...
- beschrijf voor mijn part jezelf, of verzin iemand helemaal nieuw.
- géén gedoe van: "Mijn personage moet de vriendin van Tom worden" of "Ik ben de lang verloren tweelingzus van Irene".
- ik zal mogelijk hier en daar iets aanpassen om een personage beter te laten passen
- misschien kan ik niet iedereen gebruiken, en dan spijt me dat (voorbeeld: Scar Tissue. Veel personages gekregen, teveel personages gekregen, niet iedereen kwam aan bod. My bad.)
- for the love of Boeddha, kom aub niet allemaal af met van die fucking scene queens met haar in duizend kleuren, brass knuckles om hun hals en genoeg make-up op hun smoel om een middelgroot europees land mee te bedekken.
- als ik nog één keer een persoonsbeschrijving moet lezen die integraal bestaat uit de woorden "bitchy, maar toch lief", ga ik gillen. Quizlet.nl staat voor u open, maar daar ben ik helemaal niks mee.

Ja, ik ben veeleisend. And I'm okay with it.
Get crackin', sweeties! Ik vertrouw op jullie!


Reacties:

1 2 3 4

RachelMURDER
RachelMURDER zei op 1 aug 2010 - 10:26:
Heb je nog een personage nodig ofniet? x


Kayley
Kayley zei op 10 mei 2010 - 19:41:
Heb jij eigenlijk nog personages nodig?


Waardigheid
Waardigheid zei op 9 okt 2009 - 8:50:
Naam: Rosa McCrowden.

leeftijd: 17jaar (21-7-1992)

karakter: Het is zo dat ze altijd zo koppig is, en dat ze vaak een grote mond heeft. Ook kan ze best lang boos blijven. Als iemand haar bedrogen heeft, kan ze er alles aan doen om diegene kapot te maken, ligt eraan of diegene het verdiend.Als iemand het echt verdiend kan ze snel vergeven, maar het omgekeerde is ook mogelijk. Ze lacht vaak en is meestal dan ook vrolijk. Als ze van iemand houdt is dat vaak heel passioneel en zal dan voor diegene door het vuur gaan. Verder staat ze altijd klaar voor haar beste vrienden en kan ook super serieus zijn. Soms filisofeert(?) ze over het leven.

Lengte: 1.75m

kledingstijl; Ze draagt graag skinny's met allerlei verschillende topjes. Soms kort of lang. Met korte mouwen, lange, alleen schouderbandjes of gewoon strapless. Dan zijn er nog haar vesten en truien. Als ze die aan heeft kun je haar bijna niet meer over het hoofd zien omdat ze vaak, zeg maar altijd, felle kleuren hebben.

uiterlijk: http://nl.tinypic.com/r/or6jut/4

positief; Als iemand het echt verdiend kan ze snel vergeven, maar het omgekeerde is ook mogelijk. Ze lacht vaak en is meestal dan ook vrolijk. Als ze van iemand houdt is dat vaak heel passioneel en zal dan voor diegene door het vuur gaan.

negatief: Dat ze altijd zo koppig is, en dat ze vaak een grote mond heeft. Ook dat ze best lang boos kan blijven Als iemand haar bedrogen heeft, kan ze er alles aan doen om diegene kapot te maken, ligt eraan of diegene het verdiend.

verhaaltje: Rosa is op haar twaalfde van Engeland naar .... verhuist(Ligt eraan waar je verhaal af speelt.) Ze is in die tijd heel koppig geweest en begon aan alles wat je beter maar niet kunt doen, zoals drinken, roken, blowen, dat soort dingen. Aan sex om aan geld voor die dingen te komen is het gelukkig nog nooit gekomen.(Sorry een beetje kromme zin.) Haar vrienden hebben haar later zo ver gekregen om te stoppen, toen ze ongeveer 15 was. Haar ouders zijn er toen ook achter gekomen en waren zo kwaad dat ze haar niet meer in huis wilden hebben. Toen is ze bij een vriendin en haar ouders ingetrokken, waar ze nu nog steeds woont. Die ouders van haar vriendin ziet ze als haar eigen ouders, en voor die ouders is het omgekeerd, die zien haar als een tweede dochter. Vorig jaar is die vriendin overleden aan kanker. Dat onderwerp ligt nogal gevoelig bij haar.


Xpam05
Xpam05 zei op 25 sep 2009 - 20:48:
leuk dat je met dit verhaal verder gaat!
ik gaa ook proberen een personage te beschrijven, alleen kweet niet of dat lukt ;$

Naam: Pamela Baleosa
leeftijd: 17jaar (16-05-1992)
karakter: een grote bek(waar ze daarna altijd spijt van heeft), erg sociaal, kan soms zoineens omslaan en verlegen worden, (bijna) altijd vrolijk, open, als er wat aan de hand is kropt ze dat altijd op (daarbij is ze dus niet open), vertrouwd jongens slecht (ze heeft nare ervaringen met jongens)
Lengte: 1.68m
kledingstijl; draagt graag jongensbroeken (vooral die van der broer), strakke shirtjes, sjaaltjes, en een beetje sieraden
uiterlijk: lang bruin licht krullend haar, blauwe ogen, en een beetje sproetjes, verder is ze niet lang, slank en geod gevormd.
positief; ze kan erg goed luisteren en is bijna altijd vrolijk (en vrolijk dus ook graag mensen op)
negatief: dat ze jongens bijna niet vertrouwd, grote mond.
verhaaltje: pamela leeft met haar broer en moeder in een normaal huis, haar vader leeft niet meer (wat erg gevoelig ligt bij der) hij overleed door de drank, hij dronk altijd en op een gegeven moment kon zijn lever het niet meer aan stopte ermee, die ochtend had pamela nog ruzie met hem gehad, maar heeft nooit (normaal) afscheid kunnen nemen, en heeft nog steeds veel spijt. haar broer(heet Ruben) is erg belangrijk voor der, hij staat altijd voor haar klaar en vise versa. verder zit ze op school, de 5e klas Havo, haar broer ook, die is een jaar ouder, maar blijven zitten. samen zetten ze de klas op stelten, hij is de enige jongen die zij goed vertrouwd. verder heeft ze nog een groepje vriendinnen om zich heen. De jongen.. jaaa, even uitleggen waarom ze geen jongens vertrouwd. een jaar geleden (ze was 15 í  16) had ze een vriend genaamd Rick, heel lief enzo en zij dacht dat ze haar liefde had gevonden, tot op een dag ze hem zag zoenen met haar aartsvijand, esther. ze maakte het uit, die avond liep ze te wandelen met de hond (owjaa, die hadden ze ook nog) en uit het niets kwam Rick te voorschijn, ze probeerde nog langs hem heen te gaan, maar dat lukte niet meer, hij pakte haar bij der arm. en achter hem vandaan kwam zijn vriend. samen strokken ze haar mee de bosjes in en verkrachtte haar. sindsdien vertrouwt ze geen jongens meer.


Pamela;
http://www.tipjes.nl/afbn/sms-and-love_2205486415_9d5d9a58b3.jpg

ik hoop dat het zoo lukt

xxxx


AnotherZero
AnotherZero zei op 24 sep 2009 - 19:22:
Mhihi. ik lach me altijd dood met jou.<3
ik ben dan wel volop mijn tijd aan het verspillen
- ik noem het liever; nuttig aan het vullen met het lezen van de fantastische verhalen van dé beste fanficschrijfster Dorien en nog eens een zalige vriendin draan toe- met lezen maar ik ben momenteel niet in staat om een personage te verzinnen. mijn excuses :o

xx