Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » New life ~ TLotR story

New life ~ TLotR story

17 april 2013 - 21:41

12+

1586

0

" 'Neeeeee!' Boromir rende naar haar toe. 'Neeeeeeee!' Huilde hij, en hij knielde bij haar neer. Drie lange pijlen staken uit haar buik en borst en ze had een bloederige hoofdwond. Helaas waren de overgebleven Uruk-Hai naar Merry en Pippin gerend en hadden de mee genomen. Aragorn, Legolas en Gimli renden ze nog even achterna, maar toen ze zagen dat het hopeloos was kwamen ze met tranen in hun ogen naderbij Éoma. Aragorn liep naar Boromir met het slappe lichaam van Éoma in zijn armen. Hij knielde bij haar hoofd en streelde haar haar uit haar gezicht. Met zijn duim maakte hij een kruisje op haar hoofd en prevelde iets. Éoma bewoog niet en haar lichaam was koud. Het was voorbij... "

Éoma woont in een het normale Amsterdam en in een heel gewoon huis. In een heel gewoon gezinnetje is ze opgegroeid. Ze heeft een lieve vader en moeder en haar broertje is... ja gewoon zoals alle broertjes zijn. Maar Éoma voelt zich helemaal niet thuis hier. Ze lijkt helemaal niet op haar vader, moeder of broertje en hoe aardig ze ook zijn, ze voelen niet als echte familie. Ook hebben ze hele andere interesses. Éoma, bijvoorbeeld, heeft een voorkeur voor middeleeuwse kleren, paarden en zwaarden. Ook kan ze heerlijk wegdromen bij de films van The lord of the Rings, die ze tevens helemaal uit haar hoofd kent. Terwijl haar ouders houden van zwijmelen en klassieke muziek. Ze vinden al dat vechten maar niks.
Op een nacht staat er een vreemde man aan haar bed. Hij heeft middeleeuwse kleren aan en praat in het Engels. Hij neemt haar mee naar een andere wereld. Daar komt ze bekende mensen tegen, terwijl ze er nooit is geweest! Éoma komt terecht in Middle-Earth, midden in het verhaal van The lord of the Rings! Hier maakt ze de grootste keuze van haar leven. Gaat ze mee op een levensgevaarlijke reis met het Reisgenootschap, of gaat ze terug naar huis?

12+ story
Verhaallijn word niet helemaal aangehouden
Er komt soms wat Engels in voor
Er word gevloekt
Er gaan mensen dood of raken (zwaar) gewond

Hoofdstukken

  1. 001
    972 woorden, 2 reacties, laatste update: 17 april 2013 - 21:39
  2. 002
    614 woorden, 0 reacties, laatste update: 24 april 2013 - 11:49

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.