Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Pirates: The New Age.

Pirates: The New Age.

24 maart 2010 - 17:50

16+

3924

1

Lang geleden, rond het jaar 1630, waren er vijf vrienden die een vloek ontdekte. Het was een vloek, waardoor je min of meer onsterfelijk werd. De enige manier waarop je vermoord kon worden was met het zwaard dat ze toen kruiste. Maar natuurlijk zit er altijd een 'maar' aan een vloek. Door de vloek kunnen ze maar één keer per twee weken aan land komen, als ze dan weer een stap op het schip zetten, dan moeten ze weer twee weken wachten. Anders, anders sterven ze.

Jerah Callaghan, de kapitein van 'The Blue Fire' is negentien jaar jong en nogal druk. Julie Smith is een twintig jaar jonge vrouw die haar overwinningen bereikt door tactiek. Romaine Cavenaugh is een twintig jaar jonge vrouw, met een zwak voor Engelse mannen. En Floras, de jongste is zestien, en erg voorzichtig met alles. En als laatste is er Querta, de oudste en de gevaarlijkste. Hij is drieëntwintig jaar oud en hij reist nu over de zeeën met zijn eigen schip. Op de vlucht voor iedereen.

Querta besefte dat bijna niemand hem kon stoppen. Toen hij een onschuldig handelsschip liet zinken was het genoeg. Hij werd door Jerah, Julie, Romaine en Floras verbannen van het land. Nu kan hij het land niet meer op en zwerft hij over de zeeën, op zoek naar andere vloeken om zichzelf sterker, en machtiger te maken, zodat hij ooit op een dag wraak kan nemen.

Op het schip is er veel gebeurd de laatste weken. Een belangrijk bemanningslid is omgekomen door een aanvaring met Querta, al had hij het gemunt op Floras, toch raakte hij Klars, een eigenwijze, maar sterke man. 'The Blue Fire' werd gered door een sterke mistwolk.

Nu jaagt 'The Blue Fire' op iemand anders. Een Fransman, Piérre Jean, die Jerah probeerde te vermoorden. Ze zijn hem op het spoor en komen steeds dichter bij een confrontatie.

Ondertussen speelt er ook wat bij Jerah en Julie. Hun vriendschap lijkt steeds sterker te worden. Sterker dan alleen vriendschap?

'The Pirates: The New Age'

Geschreven door:
Jeroen Meijer

Hoofdstukken

  1. ~<{[1]}>~
    1166 woorden, 1 reacties, laatste update: 20 nov 2009 - 9:05
  2. ~<{[2]}>~
    966 woorden, 1 reacties, laatste update: 20 dec 2009 - 11:13
  3. ~<{[3]}>~
    1083 woorden, 2 reacties, laatste update: 22 dec 2009 - 22:41
  4. ~<{[4]}>~
    709 woorden, 2 reacties, laatste update: 27 dec 2009 - 16:59

Reacties:


LadyLondon
LadyLondon zei op 26 dec 2009 - 22:16:
Oh btw. tactieken ... hmm I guess you just ... well. yeah. made it for her. never saw it really in her... as in her real life. yeah what a crush can do :'O ooh am I mean now?