Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » Forum Spelletjes » RPG - speeltopic

RPG - speeltopic

1 2 3 4 5 6
Bodine
Bodine

Bodine is offline

[21395]
Bodine zei op 25 okt 2013 - 17:41:
We leiden schipbreuk. Bring it! (:



MariTom
MariTom

MariTom is offline

[4229]
MariTom zei op 25 okt 2013 - 18:15:
Darren had geen idee hoe lang hij al aan het zwemmen was, waarschijnlijk nog niet eens zo lang. Maar het voelde als een eeuwigheid; het stukje land leek maar niet dichterbij te komen.

Toen hij eindelijk bij de rand van het eiland aankwam, liet hij zich direct in het zand neervallen, terwijl hij probeerde op een rijtje te zetten wat er zojuist was gebeurd, wat hij moest doen en of er andere overlevenden zouden zijn. Maar hij werd afgeleid door een zwemmende gedaante die langzaam dichterbij kwam.

Bodine
Bodine

Bodine is offline

[21395]
Bodine zei op 25 okt 2013 - 18:36:
Hij wist niet hoe het gebeurde. Hij wist ook niet wat er gebeurde. Hij wist alleen dat hij het ene moment sliep en het andere moment niet meer, dat er gegil was en het was anders dan het gegil dat hij normaal hoorde - angstig.
Hij rook het water eerder dan dat hij het zag, zag het eerder dan dat hij het voelde, maar dat alles geschiedde in een seconde of tien. Dertig. Hij wist het niet, gooide zichzelf van zijn matras af en schudde Niall, zijn cabingenoot, wakker. Die leek echter niet mee te willen werken, hield zijn ogen stijf dichtgeknepen, sliep stug door. Louis begon net in paniek te raken toen een protesterend gekreun uit Nialls keel ontsnapte.

YarahartBill
YarahartBill

YarahartBill is offline

[9076]
YarahartBill zei op 25 okt 2013 - 19:04:
Miley kwam proestend boven water en veegde het natte haar uit haar gezicht. Ze keek panikerend om zich heen. Een eiland doemde voor haar op en ze zwom er op af. Naarmate ze dichter bij de kust kwam zag ze dat er een lichaam op het strand lag. Ze bereikte de kust minuten later en liet zich uitgeput in het zand vallen. De gedaante die op het strand lag kwam op haar afgelopen. Ze hield een hand boven haar ogen om de zon te blokkeren en een beter zicht te hebben op de gedaante. Zonder succes. De zon stond al te laag en scheen nog steeds in de groene ogen van Miley.

xEmma
xEmma

xEmma is offline

[18528]
xEmma zei op 26 okt 2013 - 12:30:
Ruw werd Niall door elkaar geschud. Hij kreunde zachtjes en mompelde dat hij alleen gelaten moest worden. Het geschud ging echter door en Niall begon zich langzaam bewuster te worden van zijn omgeving. Hij hoorde het gekrijs van kinderen, het gegil van vrouwen en geschreeuw van mannen. Spontaan klaarwakker opende hij zijn ogen en zag dat zijn cabinegenoot, Louis, tot halverwege zijn kuiten in het water stond.

xDevilBitch
xDevilBitch

xDevilBitch is offline

[10099]
xDevilBitch zei op 26 okt 2013 - 22:05:
Water. Overal was water. Jennifer trapte om zich heen wild om uit de natte, koele cel die haar omsloot te ontsnappen. De pijn in haar borstkas bleef toenemen, tot de frisse lucht als een kanonskogel door haar luchtpijp schoot. Lucht! Nog nooit eerder had ze doorgehad hoe hemels het is om te kunnen ademen. Nog enkele keren ging ze kopje onder, maar ze zou de heerlijkheid die lucht heette niet meer laten gaan.
En dat lukte. Ze voelde iets anders haar vingers en greep zich vast. Langzaam ademde ze weer in en kreeg ze zichzelf rustig. De wereld kwam terug. Het geluid van schreeuwde en huilende mensen. En daar, aan de horizon: land. Lucht, ze moest lucht hebben. Kunnen ademen zonder constant tegen het water te moeten vechten. Dus er was maar één weg die ze kon gaan: daarheen.

MariTom
MariTom

MariTom is offline

[4229]
MariTom zei op 26 okt 2013 - 22:26:
Darren zag de gedaante naar de kust toe zwemmen en zich een eindje verderop in het zand storten. Hij besloot erop af te gaan en ging naast haar zitten. Hij zei niks, wist niet wat hij moest zeggen. Nog steeds galmde het gegil en geschreeuw door zijn hoofd, en nog steeds was er een lichte steek in zijn borst. Hij staarde naar het water, zich afvragend of ze de enige twee waren die het hadden overleefd. Zouden er nog anderen zijn? Zouden ze daar nu rondzwemmen, wanhopig op zoek naar een strookje land in de verte?

YarahartBill
YarahartBill

YarahartBill is offline

[9076]
YarahartBill zei op 27 okt 2013 - 22:14:
De gedaante kwam naast Miley op het zand zitten en tuurde richting het water. Ze keek naar de gedaante naast haar en zag een bekend gezicht. Miley dacht na aan het cruise schip waar ze ongeveer twee uur geleden nog op rond liep. Ze wist dat er nog meer celebs op de boot waren maar ze wist niet welke. Blijkbaar was die krullenbol van Glee ook op de boot. Ze had hem wel eens voorbij zien komen op E! Entertainment maar verder geen aandacht aan besteed. Blijkbaar zat ze nu op een eiland met hem op gescheept. Great.

xEmma
xEmma

xEmma is offline

[18528]
xEmma zei op 28 okt 2013 - 20:55:
Niall handelde gedreven compleet door adrenaline. Zijn overlevingsinstincten namen zijn gedachten over en stuurden hem door de massamenigte heen. Later herinnerde hij zich slechts flarden van wat zich er allemaal op het schip had afgespeeld, zijn geheugen leek verder een groot gat.
Het eerste wat hij zich goed kon herinneren was de kou van het water. Het leek zijn spieren te bevriezen en zwemmen lukte bijna niet. Pijnprikkels verspreidden zich door zijn hele lichaam.

Bodine
Bodine

Bodine is offline

[21395]
Bodine zei op 29 okt 2013 - 9:34:
Louis had zich door Niall mee laten voeren de cabine uit, het dek op, het water in. In zijn achterhoofd zeurde een stemmetje dar hij terug moest gaan, dat hij de rest zou moeten zoeken en helpen en redden. Een schuldgevoel knaagde aan hem, kreeg hen bijna zo ver dat hij terugging.
Zijn verstand hield hem tegen. Het schip was inmiddels bijna geheel onder water en als hij terug zou gaan, zou hij nooit heelhuids weer boven komen. En voor hetzelfde geld waren de anderen allang op eigen kracht uit hun cabines ontsnapt.
Zodra ze in het water belandden, merkte Louis dat Niall een groot gedeelte van zijn daadkracht verloor. Hij besloot de leiding over te nemen en begon als een malle te zwemmen, trok Niall zo goed en zo kwaad als het ging met zich mee en wist hen tot zijn grote oplichting een heel eind van het schip te verwijderen voor het compleet onder water verdween.

xEmma
xEmma

xEmma is offline

[18528]
xEmma zei op 29 okt 2013 - 13:41:
Niall voelde hoe hij mee werd getrokken door Louis en probeerde zo veel mogelijk te helpen, maar hij was helemaal verkrampt. Zo veel mogelijk proberen te helpen veranderde in proberen zo min mogelijk tegen te werken.
Langzaam maar zeker kwam er land in zicht. Nialls spieren leken minder verzuurd te raken en zodra hij zich dat realiseerde begon ook hij als een malle te zwemmen. Het stukje land kwam steeds dichterbij en met veel moeite kon hij twee gedaantes onderscheiden.

MariTom
MariTom

MariTom is offline

[4229]
MariTom zei op 29 okt 2013 - 16:31:
Darren rilde en sloeg zijn armen om zichzelf heen. Hij wist niet of het door zijn doorweekte kleren kwam, de straaltjes ijskoud water die van zijn haar langs zijn gezicht dropen of simpelweg door de schok. Hij voelde dat de persoon naast hem, die hij dacht te herkennen als Miley Cyrus, naar hem keek. Even scheurde hij zijn blik los van de zee en keek haar kort aan, terwijl hij een poging deed te glimlachen. ''Denk je dat we de enigen zijn?'' vroeg hij zachtjes, net toen hij in de verte twee gedaantes dacht te zien aankomen.

xEmma
xEmma

xEmma is offline

[18528]
xEmma zei op 30 okt 2013 - 15:08:
Net toen Niall begon te twijfelen of ze het kleine stukje nog wel konden overbruggen, kwamen de twee gedaantes het water in gerend om hen te helpen. Na heel wat gesjor, getrek en geduw voelde hij eindelijk zand onder zijn lichaam. Met zijn armen en benen gespreid als een zeester lag hij waar het zand en het water grensden. Hij was kapot, compleet uitgeput door fysieke inspanning en angst.

YarahartBill
YarahartBill

YarahartBill is offline

[9076]
YarahartBill zei op 30 okt 2013 - 18:09:
"Denk je dat we de enigen zijn?" Vroeg de jongen met de donkere krullen. Op dat moment verschenen twee gedaantes in het water. Miley sprong op en rende richting de zee. De jongen rende achter haar aan en samen hielpen ze de twee gedaantes uit de zee. Een bruin en blond harige jongen belandde met hun rug op het zand. Hevig ademend lagennze daar op adem te komen. Miley keek de krullen bol aan en hing haar hoofd boven het hoofd van de blonde jongen. "Gaat het wel?" Vroeg ze.

xEmma
xEmma

xEmma is offline

[18528]
xEmma zei op 30 okt 2013 - 18:25:
"Gaat het wel?" dacht Niall te horen en hij probeerde te antwoorden, maar het zout werkte als schuurpapier op zijn keel en niets meer dan wat gekreun verliet zijn mond. Hij vocht tegen de drang om zijn ogen dicht te houden en opende ze traag. Zijn zicht werd traag scherper en na een tijdje turen kon hij het gezicht van een meisje onderscheiden. Weer probeerde te praten, maar hij begon enkel te hoesten.

MariTom
MariTom

MariTom is offline

[4229]
MariTom zei op 30 okt 2013 - 18:52:
Toen Miley meteen de zee in rende, snelde Darren achter haar aan en hielp haar de jongens het water uit te krijgen. Ze ploften uitgeput neer in het zand, en hij ging naast ze zitten. Na hun gezichten kort te hebben bestudeerd herkende hij ze, maar hij wist zo snel niet waarvan, dus keek hij Miley even aan. ''Misschien moeten we wat water gaan zoeken?'' vroeg hij zachtjes, toen de blonde jongen begon te hoesten.



1 2 3 4 5 6