Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » Schrijver ID's » MyReflections SchrijversID

MyReflections SchrijversID

MyReflection
MyReflection

MyReflection is offline

[1630]
MyReflection zei op 8 juni 2010 - 11:09:
Naam: Kirsten
leeftijd: 20
Op FanFic actief sinds 24 april 2009
foto

mee bezig
Tijdelijk wordt er geen verhaal actief gepost op FanFic


pauze
Doe een wens
In doe een wens is Marjolein aangereden. Ze zal waarschijnlijk de rest van haar leven verlamd blijven als ze niet snel geopereerd wordt. De operatie is heel duur en ze kunnen hem dus ook niet betalen. Maar dat gebeurd allemaal achter haar rug om. Rebella haar beste vriendin, regelt bij het programma doe een wens een meet and great met Bill en Tom. Marjolein is door het dolle heen. Bill wil eerst niets van de meet en great weten, maar dan trekt Marjolein zijn aandacht wel heel veel. krijgt hij het voor elkaar om haar benen te redden.


afgewerkt:
de zeven zonden [7-shot]
Een vriendengroep gaat naar Amerika waar ze te maken krijgen met de zeven zonden. Omstebeurt krijgen ze met een zonde te maken. Haalt de vriendengroep het om die vloek op te heven? Blijven ze vrienden of wordt deze vakantie het einde van hun vriendschap.

Dont fool us [3-shot]
Het is een challenge van Kayley
Ik wil dat je een sprookje uitzoekt, er Tokio Hotel in verwerkt en het moderniseert. Het moet er nog een beetje op lijken, maar niet helemaal, en je bent er voor de rest helemaal vrij in.
Minimum 1500 woorden.

Our world
Het gaat over een groep meiden met speciale krachten, die ze moeten bundelen om de rest van de wereld te redden.

Keep out of my life
A Twilight story. Ginny heeft een groot probleem thuis, dat ze voor iedereen verborgen probeert te houden. Als Edward bij haar in de klas komt, merkt hij al snel dat er iets mis is. Met de woorden een geheim voor een geheim probeert hij erachter te komen. Lukt het haar om alles geheim te laten of vertelt ze Edward alles.

Fallen Myself
een meisje mag een nummer opnemen met TH. Zo ontstaat er vriendschap en worden de jongens meegenomen haar problemen in. Waar ze haar uiteindelijk uit willen halen. En haar leven een eerlijke kans willen geven.


schrijfwedstrijdstukjes
My marriage proposal
Zielen
One


Stand Alone's
Vlinder
het meisje
Berlin chrashes alcohol
Me you and love, the only thing that count


songfics
final day
everybody's fool
Rette mich
Big girls don't cry


gedichten
you were that dream
ghost
sadness
vandaag
be my friend
iedereen is anders
alleen


coming
Fairywood - Stand Alone's
In Fairywood gebeurd altijd wel iets. Hier zullen de korte verhalen verschijnen over de personen van Fairywood. Stap mee in de sprookjesachtige wereld.

Fairywood - The black rose
Alle karakters in Fairywood worden vertegenwoordigd met rozen in de tuin van de liefde. Maar dan groeit er een zwarte roos, die een uitzonderlijk effect heeft op alle andere rozen. Hoe gaan de sprookjesbewoners dit oplossen.

Who am I
Wat als er voor je ogen de th-boys worden aangevallen door fans. Moonlight besluit de jongens te helpen. voor ze het weet zit ze bij ze in de tourbus. Hoe langer ze bij de jongens blijft, hoe meer ze gaat twijfelen of dat het slim is dat ze meeging. Kan ze haar grote geheim en hele verleden verborgen houden of komen de jongens erachter? En dan heb je ook nog die vreemde personen die op komen dagen.

my life or dead 16+
Sandra haar wereld stort in als haar moeder overlijdt. Haar vader raakt aan de drank en ziet haar niet meer staan. Haar leven lijkt in een hel te verdwijnen als het geld ook opraakt. Ze komt in het nachtleven terecht en vind al snel een baan waarmee ze de hoge rekeningen kan betalen. Als ze eindelijk alles goed weet te redden komt er een vreemde haar leven ingelopen. Alles lijkt plots om hem te draaien. Zeker als ze dan ook nog met hem mee op tour mag. Kan Tom haar vertrouwen winnen en haar voor eeuwig bij zich houden of vervolgt haar leven zodra ze hem niet meer ziet.



realMe
realMe

realMe is offline

[2181]
realMe zei op 2 sep 2010 - 14:00:
leuke verhalen die gaan komen, wel veel TH, maar ja. maakt mij niets uit. ze lijken me leuk. ga je sommige er snel opzetten.

MyReflection
MyReflection

MyReflection is offline

[1630]
MyReflection zei op 6 sep 2010 - 21:56:
nieuwe story
Keep out of my life

MyReflection
MyReflection

MyReflection is offline

[1630]
MyReflection zei op 29 dec 2010 - 19:02:
update

MyReflection
MyReflection

MyReflection is offline

[1630]
MyReflection zei op 3 mei 2011 - 17:23:
New Story
doe een wens

edit: dit is mijn 1000ste bericht

MyReflection
MyReflection

MyReflection is offline

[1630]
MyReflection zei op 27 april 2014 - 16:44:
coming is bijgewerkt